Nieuwe seizoenkaart

Vanaf donderdag 13 juni heb je de mogelijkheid een nieuwe seizoenkaart van NAC aan te schaffen. Het aanschaffen van een nieuwe seizoenkaart kan heel eenvoudig via NACtickets.nl. Hieronder vind je een handleiding waarin precies staat uitgelegd hoe je een seizoenkaart kunt aanschaffen. 

Ben je nieuw bij NAC en heb je nog geen klantnummer of account op NACtickets.nl? Maak dan eerst een account aan!

Gratis seizoenkaart van Welkom Energie

Wil je komend seizoen gratis naar alle thuiswedstrijden van NAC? Dat is mogelijk als je gebruik maakt van de actie van Welkom Energie. Supporters die overstappen naar de energieleverancier krijgen de seizoenkaart voor het seizoen 2019/2020 gratis. 

Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden van de actie!

Handleiding bestellen seizoenkaart

Het bestellen van een seizoenkaart voor het seizoen 2019/2020 kan vanaf nu via het nieuwe ticketingsysteem van NAC, opgezet door hoofdsponsor CM. Het bestellen van de seizoenkaart is heel eenvoudig. Volg onderstaande stappen en binnen een paar minuten ben je volgend jaar van de partij bij alle negentien thuiswedstrijden van NAC.

Stappenplan

  1. Klik op deze link om naar NACtickets.nl te gaan
  2. Log in op je account.
   - Is dit de eerste keer dat je inlogt op de nieuwe ticketingsite? Vul dan je klantnummer in, klik op 'Login' en kies vervolgens 'Wachtwoord opvragen'. Je ontvangt in je mail een wachtwoord waarmee je kunt inloggen.

- Ben je nieuw en heb je nog geen klantnummer of account? Registreer je dan eerst!

 1. Eenmaal ingelogd klik je op de button 'Bestel een seizoenkaart' of bovenin het menu op 'Seizoenkaarten'.
 2. Je ziet een overzicht van het Rat Verlegh Stadion. Kies het vak waar je een of meerdere seizoenkaarten wil bestellen. 
  Als je met je muis over de vakken heen gaat, zie je hoeveel plaats er nog op de vakken is. De Hoofdtribune (B1 tot en met B9) en de Eretribune (F1 tot en met F9) zijn geplaceerde vakken, de B-Side en Vak G zijn ongeplaceerd. 
 3. Als je een kaart op de Hoofd- of Eretribune besteld, moet je nog aangeven op welke stoel(en) je wil zitten. Zodra je de stoel aanklikt, komt deze in het winkelmandje te staan. Als je op de B-Side of Vak G besteld, hoef je alleen het gewenste vak aan te geven (EE en GG zijn de staantribunes).
 4. Klik op 'Afrekenen'.
 5. Je komt in het overzicht van je bestelling. Al jouw gegevens staan aan de rechterkant. Controleer deze gegevens goed!
  - Onder iedere seizoenkaart kun je aangeven of je gebruikt wilt maken van de korting van 7,5% of deze korting wil doneren aan de NAC Jeugdopleiding. Daarnaast kun je aangeven of je de seizoenkaart voor jezelf besteld of voor een gekoppelde 'Vriend'. Let op: wil je een seizoenkaart voor iemand anders bestellen, dan moet je de accounts eerst koppelen. Dat kan via 'Mijn account' en het tabblad 'Vrienden'. 
 6. Kies de gewenste betaalwijze (iDEAL of incasso in termijnen) en volg het betaalproces. Als je dit proces hebt afgerond, ontvang je een bevestigingsmail. De seizoenkaart valt ruim voor aanvang van het nieuwe seizoen op de deurmat (of deze kan worden opgehaald bij Service- en Informatiedesk, indien die keuze is gemaakt). 

Lukt het niet om te loggen op je account? Neem dan contact op met de afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl of 076 521 4500.

Aantal seizoenkaarten

1 3 7 0 5
Laatst bijgewerkt: 08-08-2019 15:39 Supporters zijn er volgend seizoen al bij