Club van 1912

Ben je lid van de Club van 1912? Dan wordt jouw seizoenkaart natuurlijk automatisch verlengd. Dit jaar moeten we je echter wel vragen om actie te ondernemen, want we willen je vragen om een aantal gegevens in te vullen of te bevestigen, zodat we zeker weten dat alle administratieve zaken op orde zijn.

Aanvullende informatie Club van 1912
Vanwege een wijziging in het ticketingsysteem moeten alle gegevens op een veilige manier worden overgezet. Wettelijk gezien mag NAC echter niet jouw IBAN-nummer overnemen voor de incassering van seizoenkaartgelden. We willen je dus vragen om zelf je IBAN-nummer in te voeren in het systeem óf direct je seizoenkaart af te rekenen via iDEAL. 

Kortingen
Bij het invoeren van jouw betalingsgegevens kun je ook direct aangeven of je gebruik wil maken van de extra korting die NAC dit seizoen biedt op de seizoenkaart. Ook dit jaar krijg je als Club van 1912-lid natuurlijk 5% korting op je seizoenkaart, zoals in het contract is afgesproken. Je krijgt echter ook de keuze om gebruik te maken van de reguliere 7,5% korting of om dit bedrag te doneren aan de NAC Jeugdopleiding. Onderaan deze pagina vind je een tabel met alle prijzen (inclusief en exclusief de korting van 7,5%) voor de seizoenkaarten.

Informatie betaling seizoenkaart

In de zomer van 2015 verbonden 1.272 supporters zich voor 10 jaar aan NAC. Op dit moment is het niet langer mogelijk om je nog in te schrijven voor de Club van 1912. De supporters die lid zijn ontvangen ieder jaar 5% korting op de seizoenkaartprijs die NAC aanbiedt voor verlengers. Voor het seizoen 2019/2020 kunnen Club van 1912-leden bovendien gebruik maken van de reguliere 7,5% korting die NAC aanbiedt aan seizoenkaarthouders. 

Club van 1912-leden hebben een mail ontvangen met meer informatie over de verwerking van de seizoenkaart voor komend seizoen. Heb je deze mail niet ontvangen? Neem dan contact op met onze afdeling Ticketing.

De betaling van je lidmaatschap voor de Club van 1912 kan dit seizoen zowel via iDeal als door middel van een incasso in verschillende termijnen (1, 2 of 4). Je kunt de wijze van betaling zelf kiezen in het bestelproces van de seizoenkaart. Als Club van 1912-lid hoef je geen incassokosten te betalen.

Aantal seizoenkaarten

1 3 7 0 5
Laatst bijgewerkt: 08-08-2019 15:39 Supporters zijn er volgend seizoen al bij