Verleng nu en ontvang een gouden seizoenkaart

Vanaf donderdag 14 mei had jij exclusief de mogelijkheid om éénmalig een gouden seizoenkaart aan te schaffen. Met een gouden seizoenkaart maakte je onder andere kans op unieke prijzen. Waaronder een training onder leiding van de hoofdtrainer van NAC in het Rat Verlegh Stadion of een plaats op de teamfoto. Daarnaast ontvang je ook nog een jaar lang 20% korting in de (online) Fanshop van NAC.

De gouden seizoenkaart kon alleen via iDeal of aan de Service- & Informatiedesk volledig betaald worden. Gespreid betalen was hierbij niet mogelijk.

Let op: Met het uitspreken van je onvoorwaardelijke steun middels de aanschaf van de gouden seizoenkaart zie je af met mogelijke tegemoetkoming voor wedstrijden in het seizoen 2020/2021 waar je niet bij kunt zijn. 

LET OP: Het is niet meer mogelijk om een gouden seizoenkaart aan te schaffen.

Iedereen die voor 1 juni onvoorwaardelijk een seizoenkaart heeft aangeschaft of verlengt krijgt:

 • Een unieke gouden seizoenkaart
 • Een seizoen lang 20% korting in de fanshop van NAC
 • Recht op deelname aan de NAC Loterij
 • Voorrang (na club van 1912) bij wedstrijden op het moment dat er een gelimiteerd aantal supporters aanwezig mogen zijn bij thuiswedstrijden in de competitie, indien dit scenario zich voordoet.  

Op vrijdag 5 juni doen we de eerste trekking van de wekelijkse NAC-loterij. Elke vrijdag in juni verloten wij gelijkmatig verdeeld een aantal prijzen.

De prijzenpot bestaat uit:

 • 25 keer: Een dag varen op een boot door de Singel van Breda met 4 selectiespelers en een hapje & een drankje, mogelijk gemaakt door: Bootje Varen Breda
 • 25 keer: Trainen als een echte NAC speler in het Rat Verlegh Stadion onder leiding van de hoofdtrainer van NAC, inclusief trainigsshirt. 
 • 4 keer: Een compleet verzorgd Avondje NAC vanuit de vriendenloge voor 6 personen
 • 5 keer: Een VIP-arrangement inclusief diner voor een uniek Avondje NAC voor 4 personen
 • 2 keer: Plaatsnemen in de fieldseats aan het veld voor een uniek Avondje NAC voor 5 personen
 • 10 keer: Het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2020/2021
 • 6 keer: Op de teamfoto met de volledige NAC-selectie op de fotopersdag
 • 55 keer: Een warmtekussen t.w.v. €109. Mogelijk gemaakt door Welkom Energie
 • 4 keer: Een week rijden in een NAC-auto. Mogelijk gemaakt door Citroën Van Beek
 • Een wedstrijddag meelopen met: Materiaalman, Algemeen Directeur, persvoorlichter, commercieel manager, stadionspeaker
 • 4 keer: Rondleiding door het stadion voor jou en je vrienden (max 8 personen)
 • 2 keer: Rondleiding op het Trainingscentrum Zundert voor jou en je vrienden (max 4 personen)
 • 10 keer: Een goodiebag van Amstel 

Naast bovenstaande prijzen verloten we bovenop dit alles per 100 verkochte gouden seizoenkaarten een gesigneerd NAC-shirt van een speler met handtekening.

Heb je naar aanleiding van deze pagina vragen? Kijk dan op de FAQ-pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze afdeling Ticketing

Handleiding bestellen seizoenkaart

Het bestellen van een seizoenkaart voor het seizoen 2020/2021 kan vanaf nu via ticketingsysteem van NAC, opgezet door CM. Het bestellen van de seizoenkaart is heel eenvoudig. Via onderstaand stappen bestel of verleng jij je seizoenkaart voor seizoen 2020/2021. Let op! Iedereen die voor 1 juni heeft verlengd, sprak daarmee zijn onvoorwaardelijke steun uit en ontvangt een gouden seizoenkaart. Hiermee zie je af van eventuele compensatie voor wedstrijden die afgewerkt worden zonder publiek. Regulier verlengen kan vanaf woensdag 3 juni 12:00 uur.

Stappenplan

  1. Klik op deze link om naar NACtickets.nl te gaan
  2. Log in op je account door rechtsbovenin op 'Mijn NAC omgeving' te drukken.
   - Is dit de eerste keer dat je inlogt op de nieuwe ticketingsite? Vul dan je klantnummer in, klik op 'Login' en kies vervolgens 'Wachtwoord opvragen'. Je ontvangt in je mail een wachtwoord waarmee je kunt inloggen.
  3. Log in met je relatienummer (deze is te vinden in het midden op je seizoenkaart, begint met een 9). Elke seizoenkaarthouder heeft een account, je hoeft dus geen nieuw account aan te maken. - Ben je je wachtwoord vergeten? Vul dan je relatienummer in, klik op 'Verder' en kies vervolgens 'Wachtwoord vergeten?'. Je ontvangt in je mail een wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Vergeet niet in je ongewenste e-mail / SPAM te kijken.
  4. Eenmaal ingelogd staat je seizoenkaart al klaar in je winkelmandje. Onderin zie je een zwarte balk met daarin de bestelling. Door op 'Jouw bestelling' te drukken zie je jouw reservering staan. Druk hierna op 'betalen'.
  5. Op deze pagina staat een overzicht van je bestelling. Koop je een seizoenkaart voor een vriend? Je kunt hier aangeven of je de seizoenkaart voor jezelf besteld of voor een gekoppelde 'Vriend'. Let op: het verlengen is alleen mogelijk voor jezelf. Wil je een seizoenkaart voor iemand anders bestellen, dan moet je de accounts eerst koppelen. Dat kan door rechts bovenin op je naam te klikken, onder het tabblad 'Vrienden'. Verleng jij je Familycard? Dan wordt bij deze stap de prijs van de jeugd-kaart hier als korting verrekend op het totaalbedrag. De jeugdseizoenkaart wordt dan automatisch toegekend in het account van het kind.
  6. Je komt in het overzicht van je bestelling. Je ziet welke seizoenkaart voor je klaar staat en welke prijs daarbij hoort. Je persoonlijke gegevens staan hier ook al klaar. Controleer deze gegevens goed!
  7. Klopt alles? Dan kun je gaan afrekenen. Verlengen voor de Gouden Seizoenkaart is enkel mogelijk met Ideal. Als je deze optie hebt aangevinkt en de voorwaarden hebt geaccepteerd, klik je op ‘afrekenen’. Volg de stappen in het betalingsproces. Wanneer je dit proces hebt afgerond, ontvang je een bevestigingsmail. De seizoenkaart valt ruim voor aanvang van het nieuwe seizoen op de deurmat (of deze kan worden opgehaald bij Service- en Informatiedesk, indien die keuze is gemaakt). Bedankt voor jouw steun, je bent GOUD waard!

Ben je nieuw en heb je nog geen klantnummer of account? Registreer je dan eerst!

Lukt het niet om te loggen op je account? Neem dan contact op via de contactpagina.

Totaal aantal verkochte seizoenkaarten

1 1 2 4 3
Laatst bijgewerkt: 14-08-2020 10:27 Supporters hebben hun steun uitgesproken!

Aantal verkochte Gouden seizoenkaarten

  5 7 1 2
Laatst bijgewerkt: 02-06-2020 00:00 Supporters hebben een gouden seizoenkaart aangeschaft