Overdragen

Wil jij jouw huidige plek in het Rat Verlegh Stadion overdragen aan iemand anders? Dat kan natuurlijk. Volg daarvoor onderstaand stappenplan. 

Let op: Als je je seizoenkaart aan iemand anders wil overdragen, moet deze persoon in jouw account staan aangemerkt als 'Vriend'. Dit kun je in je eigen account instellen via 'Mijn account' en 'Vrienden', maar hier kun je ook komen via het verlengproces van je seizoenkaart(en). Hieronder vind je een stapsgewijze uitleg.

Uiteraard is het ook mogelijk om de overdracht te regelen bij de Service- & Informatiedesk. De balie is geopend op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Handleiding seizoenkaart overdragen

Draag jij je huidige seizoenkaart volgend seizoen over aan iemand anders? Volg dan onderstaand stappenplan.

Stappenplan

 1. Klik op deze link om naar NACseizoenkaart.nl te gaan. 
  1. Is dit de eerste keer dat je inlogt op de nieuwe ticketingsite? Vul dan je klantnummer in, klik op 'Login' en kies vervolgens 'Wachtwoord opvragen'. Je ontvangt in je mail een wachtwoord waarmee je kunt inloggen.
 2. Je komt direct terecht in je winkelmand waarin je je seizoenkaart(en) ziet die je kunt verlengen.
 3. Onder de seizoenkaart(en) die je wil overdragen kies je in het 'drop-down menu' de vriend aan wie je de seizoenkaart wil overdragen.
  1. Let op: je moet degene aan wie je de seizoenkaart wil overdragen hebben aangemerkt als 'Vriend' in je account. Kies voor de optie 'Vriend toevoegen' om dit te bewerkstelligen. 
 4. Controleer alle informatie en vul aan waar nodig.
  1. Let op: geef onder iedere seizoenkaart aan welke keuze je wil maken met betrekking tot de korting. Je kunt kiezen tussen een korting van 7,5% op je seizoenkaart of het gehele bedrag betalen en het verschil te doneren aan de NAC Jeugdopleiding.
 5. Kies de gewenste betaalwijze (iDEAL of incasso in termijnen), klik op 'Betalen' en volg het betaalproces. Als je dit proces hebt afgerond, ontvangt degene aan wie je de seizoenkaart hebt overgedragen een bevestigingsmail. De seizoenkaart valt ruim voor aanvang van het nieuwe seizoen op de deurmat (of deze kan worden opgehaald bij Service- en Informatiedesk, indien die keuze is gemaakt).

Aantal verkochte seizoenkaarten

  5 7 1 2
Laatst bijgewerkt: 01-06-2020 13:34 Supporters hebben hun onvoorwaardelijke steun uitgesproken!

Aantal verkochte Gouden seizoenkaarten

  5 7 1 2
Laatst bijgewerkt: 02-06-2020 00:00 Supporters hebben hun onvoorwaardelijke steun uitgesproken