Prijzen & Plattegrond

Onderaan deze pagina vind je een afbeelding met daarop alle prijzen op de verschillende vakken en tribunes van het Rat Verlegh Stadion, in- en exclusief de optionele korting van 7,5%. 

Korting of donatie NAC Jeugdopleiding

NAC geeft supporters die hun seizoenkaart verlengen voor het nieuwe seizoen een optionele korting van 7,5% op de seizoenkaart. Supporters die geen gebruik willen maken van deze korting, kunnen ervoor kiezen om het reguliere bedrag te betalen. Het verschil wordt dan automatisch gedoneerd aan de NAC Jeugdopleiding.

BTW-verhoging
De standaardprijs van een seizoenkaart van NAC is dit jaar alleen gestegen vanwege de BTW-verhoging die per 1 januari 2019 is doorgevoerd (van 6% naar 9%). 

Betalingswijze

Online betalen voor de seizoenkaart van NAC kan op verschillende manieren:

1. iDeal: De makkelijkste manier is om de seizoenkaart meteen te betalen zodra je hem hebt verlengd/besteld op www.NACseizoenkaart.nl. Je krijgt deze optie als je het bestelproces doorloopt. 

2. Incasso: Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag af te laten schrijven van je rekening. Dit kan in 1, 2 of 4 termijnen. Je betaalt hiervoor wel €2,50 administratiekosten per termijn. De gelden worden geïncasseerd door onze hoofdsponsor, CM Payments. Let op: de eerste incasso vindt plaats in juni, met eventuele meerdere incasso's maandelijks daaropvolgend.

3. Contant/PIN: Als je bij de Service- & Informatiedesk langskomt om een seizoenkaart te bestellen, kun je deze direct contant afrekenen of per PIN betalen. De S&I-desk is op werkdagen geopend van 13:00 tot 17:00 uur en op wedstrijddagen vanaf 09:00 uur. Het adres is Stadionstraat 23 in Breda.

Aantal seizoenkaarten

1 3 7 0 5
Laatst bijgewerkt: 08-08-2019 15:39 Supporters zijn er volgend seizoen al bij