Reguliere seizoenkaart

Vanaf 3 juni 12:00 uur is het mogelijk om je seizoenkaart regulier te aan te schaffen voor het seizoen 2020/2021 met een eventuele tegemoetkoming indien er wedstrijden gespeeld moeten worden zonder publiek. Verlengen kan tot en met dinsdag 30 juni 12:00 uur om zeker te zijn dat je ook volgend seizoen (2020/2021), wanneer dat weer kan, op jouw eigen plek zit in het Rat Verlegh Stadion. Vanaf 1 juli vervallen de reserveringen op seizoenkaarten en vallen de plaatsen vrij voor nieuwe seizoenkaarthouders.

Let op: Bij het aanschaffen van reguliere seizoenkaart ontvang je geen gouden seizoenkaart en geniet je niet van de bijbehorende voordelen.  

Verlengen met eventuele tegemoetkoming
De kans dat we in het nieuwe seizoen wedstrijden zonder publiek moeten spelen is aanwezig. Wanneer je voor deze manier van aanschaffen of verlengen kiest, krijg je de mogelijkheid een tegemoetkoming te ontvangen voor de wedstrijden die zonder publiek worden gespeeld.

De waarde van de gemiste wedstrijden geldt als korting op je seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022.

Let op: Het is niet mogelijk om dit bedrag uit te keren in euro's. Deze geldt enkel als korting op een seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022.

Heb je naar aanleiding van deze pagina vragen? Kijk dan op de FAQ-pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze afdeling Ticketing

Handleiding voor het verlengen of aanschaffen van je seizoenkaart

Het bestellen van een seizoenkaart voor het seizoen 2020/2021 kan vanaf nu via ticketingsysteem van NAC, opgezet door CM. Het bestellen van de seizoenkaart is heel eenvoudig. Via onderstaand stappen bestel of verleng jij je seizoenkaart voor seizoen 2020/2021. Let op! Iedereen die voor 1 juni heeft verlengd, sprak daarmee zijn onvoorwaardelijke steun uit en ontvangt een gouden seizoenkaart. Hiermee zie je af van eventuele compensatie voor wedstrijden die afgewerkt worden zonder publiek. Regulier verlengen kan vanaf woensdag 3 juni 12:00 uur.

Stappenplan

  1. Klik op deze link om naar NACtickets.nl te gaan
  2. Log in op je account door rechtsbovenin op 'Mijn NAC omgeving' te drukken.
   - Is dit de eerste keer dat je inlogt op de nieuwe ticketingsite? Vul dan je klantnummer in, klik op 'Login' en kies vervolgens 'Wachtwoord opvragen'. Je ontvangt in je mail een wachtwoord waarmee je kunt inloggen.
  3. Log in met je relatienummer (deze is te vinden in het midden op je seizoenkaart, begint met een 9). Elke seizoenkaarthouder heeft een account, je hoeft dus geen nieuw account aan te maken. - Ben je je wachtwoord vergeten? Vul dan je relatienummer in, klik op 'Verder' en kies vervolgens 'Wachtwoord vergeten?'. Je ontvangt in je mail een wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Vergeet niet in je ongewenste e-mail / SPAM te kijken.
  4. Eenmaal ingelogd staat je seizoenkaart al klaar in je winkelmandje. Onderin zie je een zwarte balk met daarin de bestelling. Door op 'Jouw bestelling' te drukken zie je jouw reservering staan. Druk hierna op 'betalen'.
  5. Op deze pagina staat een overzicht van je bestelling. Koop je een seizoenkaart voor een vriend? Je kunt hier aangeven of je de seizoenkaart voor jezelf besteld of voor een gekoppelde 'Vriend'. Let op: het verlengen is alleen mogelijk voor jezelf. Wil je een seizoenkaart voor iemand anders bestellen, dan moet je de accounts eerst koppelen. Dat kan door rechts bovenin op je naam te klikken, onder het tabblad 'Vrienden'. Verleng jij je Familycard? Dan wordt bij deze stap de prijs van de jeugd-kaart hier als korting verrekend op het totaalbedrag. De jeugdseizoenkaart wordt dan automatisch toegekend in het account van het kind.
  6. Je komt in het overzicht van je bestelling. Je ziet welke seizoenkaart voor je klaar staat en welke prijs daarbij hoort. Je persoonlijke gegevens staan hier ook al klaar. Controleer deze gegevens goed!
  7. Klopt alles? Dan kun je gaan afrekenen. Verlengen voor de Gouden Seizoenkaart is enkel mogelijk met iDeal. Als je deze optie hebt aangevinkt en de voorwaarden hebt geaccepteerd, klik je op ‘afrekenen’. Volg de stappen in het betalingsproces. Wanneer je dit proces hebt afgerond, ontvang je een bevestigingsmail. De seizoenkaart valt ruim voor aanvang van het nieuwe seizoen op de deurmat (of deze kan worden opgehaald bij de Service- en Informatiedesk, indien die keuze is gemaakt). Bedankt voor jouw steun!

Ben je nieuw en heb je nog geen klantnummer of account? Registreer je dan eerst!

Lukt het niet om te loggen op je account? Neem dan contact op via de contactpagina.

Totaal aantal verkochte seizoenkaarten

1 1 2 4 3
Laatst bijgewerkt: 14-08-2020 10:27 Supporters hebben hun steun uitgesproken!

Aantal verkochte Gouden seizoenkaarten

  5 7 1 2
Laatst bijgewerkt: 02-06-2020 00:00 Supporters hebben een gouden seizoenkaart aangeschaft