Verlengen

Je hebt vanaf nu de mogelijkheid om je seizoenkaart te verlengen. Verlengen kan tot en met maandag 10 juni om zeker te zijn dat je ook volgend seizoen (2019/2020) op jouw eigen plek zit in het Rat Verlegh Stadion! Vanaf 10 juni vervallen de reserveringen op seizoenkaarten en gaan de stoelen (na twee verplaatsingsdagen) in de vrije verkoop.

Korting of een donatie
Omdat NAC komend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie speelt, biedt de club een korting aan op de seizoenkaart van 7,5%. Je kunt tijdens het bestelproces zelf aangeven of je deze korting neemt of dat je het kortingsbedrag doneert aan de NAC Jeugdopleiding. Kijk hier om alle prijzen van seizoenkaarten te bekijken.

Voordelen van verlengen
- Gegarandeerd van je eigen plek bij alle thuiswedstrijden in 2019/2020
- Eerste recht om te veranderen van plek en een vrijgekomen plek te claimen (na verlengingsperiode)

Handleiding seizoenkaart verlengen

Het verlengen van je seizoenkaart voor het seizoen 2019/2020 kan vanaf nu via het nieuwe ticketingsysteem van NAC, opgezet door hoofdsponsor CM. Het verlengen van de seizoenkaart is heel eenvoudig. Volg onderstaande stappen en binnen een paar minuten ben je ook volgend jaar van de partij bij alle thuiswedstrijden van NAC.

Stappenplan

  1. Klik op deze link om naar NACseizoenkaart.nl te gaan
  2. Log in op je account.
    Is dit de eerste keer dat je inlogt op de nieuwe ticketingsite? Vul dan je klantnummer in, klik op 'Login' en kies vervolgens 'Wachtwoord opvragen'. Je ontvangt in je mail een wachtwoord waarmee je kunt inloggen.
  3. Je komt direct terecht in je winkelmand waarin je je seizoenkaart(en) ziet die je kunt verlengen. 
  4. Controleer alle informatie en vul aan waar nodig.
    Let op: kies onder iedere seizoenkaart welke keuze je wil maken met betrekking tot de korting. Je kunt kiezen tussen een korting van 7,5% op je seizoenkaart of het gehele bedrag betalen en het verschil te doneren aan de NAC Jeugdopleiding.
  5. Kies de gewenste betaalwijze (iDEAL of incasso in termijnen) en volg het betaalproces. Als je dit proces hebt afgerond, ontvang je een bevestigingsmail. De seizoenkaart valt ruim voor aanvang van het nieuwe seizoen op de deurmat (of deze kan worden opgehaald bij Service- en Informatiedesk, indien die keuze is gemaakt). 

Lukt het niet om te loggen op je account? Neem dan contact op met de afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl of 076 521 4500.

Heb je drie of meer seizoenkaarten op Vak G of de B-Side? Neem dan even contact op met onze afdeling Ticketing om de seizoenkaarten te verlengen.

Reguliere kortingen, Family Card en BredaPas

Reguliere kortingen

Jeugdtarief
De leeftijdsgrens voor het jeugdtarief blijft dit jaar hetzelfde als afgelopen seizoen. Supporters tot en met 17 jaar kunnen gebruik maken van de jeugdkorting. Zodra een supporter zijn 18de levensjaar ingaat, gaat de reguliere prijs gelden. De leeftijdsgrens voor de ouderenkorting blijft ook zoals deze was (ouder dan 65 jaar).

Family Card
Ook de opzet van de ‘Family Card’ blijft hetzelfde, maar net zoals vorig seizoen is deze voordeelkaart alleen bij de Service- & Informatiedesk te bestellen. Het is ook in het seizoen 2019/2020 mogelijk om op de rookvrije familievakken F1 en F9 voordelig als volwassene én kind alle thuiswedstrijden van NAC te bezoeken. Voor slechts €286 (of €264,81 met de 8% korting) krijg je één seizoenkaart voor een volwassene en één seizoenkaart voor een supporter in de leeftijd tot en met 17 jaar. De volwassene die betaalt kan een ouder zijn, maar bijvoorbeeld ook een buurman, oom of goede kennis: als deze persoon maar 18+ is.

Let op: je kunt de Family Card alleen verlengen/bestellen bij de Service- & Informatiedesk!

BredaPas
Supporters die in het bezit zijn van een BredaPas en gebruik willen maken van deze actie, dienen hun seizoenkaart te verlengen bij de Service- & Informatiedesk. Deze korting kan niet worden berekend via de online module. 

Aantal verkochte seizoenkaarten

  5 7 1 2
Laatst bijgewerkt: 01-06-2020 13:34 Supporters hebben hun onvoorwaardelijke steun uitgesproken!

Aantal verkochte Gouden seizoenkaarten

  5 7 1 2
Laatst bijgewerkt: 02-06-2020 00:00 Supporters hebben hun onvoorwaardelijke steun uitgesproken