Verplaatsen

Wil je aankomend seizoen wisselen van zit- of staanplek? Dan is het enige dat je nu hoeft te doen: je seizoenkaart verlengen. Dan ben je in ieder geval zeker van je huidige seizoenkaart. Na afloop van de verlengperiode zijn er twee verplaatsingsdagen, namelijk op dinsdag 11 juni en woensdag 12 juni 2019. Op deze dagen kun je langskomen bij de Service- & Informatiedesk en kijken wij met je mee welke plekken er vrij zijn. De S&I-desk is deze dagen geopend van 9:00 tot 20:00 uur. Volg in ieder geval onderstaande handleiding om te zorgen dat je alle voorbereidingen hebt getroffen.

Bekijk de seizoenkaartprijzen van verschillende tribunes en vakken in het Rat Verlegh Stadion op de pagina 'Prijzen & Plattegrond'.

Handleiding verplaatsen

Via onderstaand stappenplan verleng jij je seizoenkaart voor volgend seizoen. Dat moet je eerst doen, voordat je op de verplaatsingsdagen van plaats kunt wisselen. Deze verplaatsingsdagen zijn op dinsdag 11 juni en woensdag 12 juni. Op die dagen kun je langskomen bij de Service- & Informatiedesk (geopend van 9:00 tot 20:00 uur) om een nieuwe plek uit te zoeken.

Stappenplan

 1. Klik op deze link om naar NACseizoenkaart.nl te gaan
 2. Log in op je account.
  Is dit de eerste keer dat je inlogt op de nieuwe ticketingsite? Vul dan je klantnummer in, klik op 'Login' en kies vervolgens 'Wachtwoord opvragen'. Je ontvangt in je mail een wachtwoord waarmee je kunt inloggen.
 3. Je komt direct terecht in je winkelmand waarin je je seizoenkaart(en) ziet die je kunt verlengen.
 4. Controleer alle informatie en vul aan waar nodig.
  Let op: kies onder iedere seizoenkaart welke keuze je wil maken met betrekking tot de korting. Je kunt kiezen tussen een korting van 7,5% op je seizoenkaart of het gehele bedrag betalen en het verschil te doneren aan de NAC Jeugdopleiding.
 5. Kies de gewenste betaalwijze (iDEAL of incasso in termijnen) en volg het betaalproces. Als je dit proces hebt afgerond, ontvang je een bevestigingsmail. Je seizoenkaart ontvang je (of haal je op).
 6. Kom op dinsdag 11 juni of woensdag 12 juni langs bij de Service- & Informatiedesk. Daar kijken we met je mee of jouw nieuwe gewenste plek beschikbaar is.
 7. Mocht je nieuwe seizoenkaart duurder zijn dan je huidige? Dan kun je het verschil direct bij de Service- & Informatiedesk betalen. Is je nieuwe seizoenkaart goedkoper? Dan krijg je het verschil teruggestort op je rekening.

Aantal seizoenkaarten

1 3 7 0 5
Laatst bijgewerkt: 08-08-2019 15:39 Supporters zijn er volgend seizoen al bij