Verplaatsen

Wil je aankomend seizoen wisselen van zit- of staanplek en is het niet gelukt om dit online te doen? Dan is het enige dat je nu hoeft te doen: je seizoenkaart verlengen. Dan ben je in ieder geval zeker van je huidige seizoenkaart. Na afloop van de verlengperiode zijn er drie verplaatsingsdagen, namelijk op  woensdag 1 juli, donderdag 2 juli en vrijdag 3 juli. Op deze dagen kun je langskomen bij de Service- & Informatiedesk en kijken wij met je mee welke plekken er vrij zijn. De S&I-desk is deze dagen geopend van 9:00 tot 17:00 uur. 

Bekijk de seizoenkaartprijzen van verschillende tribunes en vakken in het Rat Verlegh Stadion op de pagina 'Prijzen & Plattegrond'.

Heb je naar aanleiding van deze pagina vragen? Kijk dan op de FAQ-pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze afdeling Ticketing

Wil je van plek ruilen? Dat is nu online mogelijk!

  1. Log in op je account door rechts bovenin op ‘Mijn NAC omgeving’ te drukken.
  2. Log in met je relatienummer (deze is te vinden in het midden op je seizoenkaart, begint met een 9). Elke seizoenkaarthouder heeft een account, je hoeft dus geen nieuw account aan te maken. - Ben je je wachtwoord vergeten? Vul dan je relatienummer in, klik op ‘Verder’ en kies vervolgens 'Wachtwoord vergeten?'. Je ontvangt in je mail een wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Vergeet niet in je ongewenste e-mail / SPAM te kijken.  
  3. Eenmaal ingelogd staat je seizoenkaart al klaar in je winkelmandje. Onderin zie je een zwarte balk met daarin de bestelling. Door op ‘Jouw bestelling’ te drukken zie je jouw reservering staan. Druk hierna op 'betalen'.
  4. Je komt in het overzicht van je bestelling. Je ziet welke seizoenkaart voor je klaar staat en welke prijs daarbij hoort. Je persoonlijke gegevens staan hier ook al klaar. Op dit punt zie je de knop ‘Verplaats’, als je wilt verplaatsen druk je hierop.
  5. Je ziet een overzicht van het Rat Verlegh Stadion. Kies het vak waar je naar toe wilt verplaatsen. Klik op dit vak. Aan de rechterkant verschijnt een button met het woord ‘Stoel kiezen’, klik hier ook op.
  6. De plattegrond van het vak wordt nu zichtbaar. Alle grijze stoelen zijn al bezet, de groene stoelen zijn nog beschikbaar. Klik op de gewenste stoel en een pop-up scherm komt tevoorschijn.
  7. Als eerste is de nieuwe plek zichtbaar, onder de woorden ‘vervangen met’ kun je aangeven welke stoel je hiervoor wilt inwisselen.

Totaal aantal verkochte seizoenkaarten

1 1 2 4 3
Laatst bijgewerkt: 14-08-2020 10:27 Supporters hebben hun steun uitgesproken!

Aantal verkochte Gouden seizoenkaarten

  5 7 1 2
Laatst bijgewerkt: 02-06-2020 00:00 Supporters hebben een gouden seizoenkaart aangeschaft