Twaalf halen, tien betalen!

Met de aanschaf van een halve seizoenkaart ben je niet alleen verzekerd van alle tien de thuiswedstrijden in 2023, maar krijg je er ook nog eens twee cadeau! Bestel jij voor 16 december jouw halve seizoenkaart? Dan krijg je een ticket voor NAC - Almere City helemaal gratis! Ook kun je met jouw halve seizoenkaart gratis naar het TOTO KNVB bekerduel met FC Eindhoven van 10 januari.

Bestellen

Hoe bestel je een halve seizoenkaart? Dat is heel eenvoudig te doen via NACtickets.nl! Klik bovenin het menu op seizoenkaarten en bestel jouw halve seizoenkaart. De B-Side is dit seizoen reeds uitverkocht, maar op alle andere vakken zijn nog plaatsen beschikbaar. Uiteraard kun je ook langskomen bij de Service- & Informatiedesk. Deze is op werkdagen geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Let op: heb je al een account op NACtickets.nl? Zorg dan dat je met de gegevens inlogt die bij NAC bekend zijn! Zo ben je sneller klaar en heb je al jouw gegevens bij elkaar op één account.

Klik hier om naar NACtickets.nl te gaan

Family Card

Ook bij onze halve seizoenkaart is het weer mogelijk om een Family Card te bestellen. Je kunt dan op de rookvrije familievakken F1 en F9 voordelig als volwassene én kind alle thuiswedstrijden van NAC in de tweede seizoenshelft te bezoeken. Voor slechts € 143,- ontvang je één halve seizoenkaart voor een volwassene en één halve seizoenkaart voor een supporter in de leeftijd tot en met 17 jaar. De volwassene die betaalt kan een ouder zijn, maar bijvoorbeeld ook een buurman, oom of goede kennis: als deze persoon maar 18+ is.

Let op: je kunt de Family Card alleen bestellen bij de S&I-desk!

Doe de halve seizoenkaart cadeau!

Het beste cadeau voor de decembermaand? Dat is een halve seizoenkaart van NAC! Vanaf € 106,- doet u al maar liefst twaalf Avondjes NAC cadeau! Een halve seizoenkaart aan iemand schenken is heel eenvoudig te regelen. Download het onderstaande formulier, vul het compleet in en lever het vanaf dinsdag 21 november af bij de Service- & Informatiedesk van NAC. Daar kun je direct per PIN of contant betalen. De formulieren zijn uiteraard ook verkrijgbaar bij de S&I-desk zelf.

files/Halve_SCC_22_23/aanvraagformulier_halve_scc_22_23.pdf

Download hier het formulier

Prijslijst

Zie onderstaand overzicht voor actuele prijzen van de halve seizoenkaart.

Vragen?

Heb je een vraag over de halve seizoenkaart? Neem dan contact op met onze afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl of bel met +31 (0) 76 521 45 00.

Let op: je hebt tot 6 januari de tijd om een halve seizoenkaart te bestellen.