Samen met fotograaf (en jarenlang NAC-supporter) Reijer van Kasteren brengt hij in ‘Wij zijn NAC’ een ode aan de supporters, aan de mensen die de club al 110 jaar lang maken tot wat het is.

In 110 portretten geeft het boek een treffend en oprecht beeld van de mensen achter NAC, van jong tot oud, van Klundert tot Dongen en van Tuinzigt tot het Ginneken.

Mossou onderzoekt in ‘Wij zijn NAC’ ook de diepe band tussen de club en zijn achterban: vaak onstuimig, soms venijnig, maar altijd onvoorwaardelijk. De fraaie portretten van Van Kasteren maken het boek tot een uniek document.

Zie jij af van compensatie? Vul dan niet jouw persoonlijke actiecode in. Op een later moment wordt contact met je opgenomen om te kiezen of jouw naam ook in het boek mag staan. Let op! Na 29 mei is het niet meer mogelijk om in het boek te komen. Dit boek zal niet in de fanshop komen en is dus echt een uniek NAC-boek!

In de bevestigingse-mail die je ontvangt na het verlengen van je seizoenkaart zit een link. Via deze link kun jij je keuze kenbaar maken. Let op! Eenieder die voor het boek heeft gekozen dient de keuze door te geven of diegene wel of niet met zijn/haar naam in het boek wil. Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen? Check dan even de spambox.

Klik hier om te verlengen