Prijzen & Plattegrond

Onderaan deze pagina vind je een afbeelding met daarop alle prijzen op de verschillende vakken en tribunes van het Rat Verlegh Stadion. Het prijzenoverzicht voor de Club van 1912-leden vind je hier

Verleng nu tegen Keuken Kampioen Divisie tarieven! Op het moment dat we promoveren naar de Eredivisie zullen de tarieven verhoogd worden. Verleng je in dat geval na de promotie, betaal je dus een meerprijs. 

Betalingswijze

Online betalen voor de seizoenkaart van NAC kan op verschillende manieren:

1. iDeal: De makkelijkste manier is om de seizoenkaart meteen te betalen zodra je hem hebt verlengd/besteld op www.NACseizoenkaart.nl. Je krijgt deze optie als je het bestelproces doorloopt. 

2. In termijnen betalen met In3: Via In3 betaal je jouw seizoenkaart in drie termijnen. Via iDeal betaal je de eerste termijn, één derde deel (1/3), direct na aanschaf van de seizoenkaart. Het tweede deel dient binnen dertig dagen voldaan te worden. Het derde deel dient voor dag zestig, na het aanschaffen van de seizoenkaart, betaald te zijn. Let op! Indien je kiest voor de optie ‘in termijnen betalen’ van In3 wordt er bovenop de seizoenkaartprijs € 10,- aan administratiekosten in rekening gebracht.

In termijnen betalen met In3

Vanaf seizoen 2021-2022 gaat NAC Breda gebruik maken van de diensten van In3. In3 is een dienstverlener die het mogelijk maakt om seizoenkaarten gespreid over drie termijnen te betalen. Hiermee komt de oude incassoregeling (1 termijn, 2 termijnen of 4 termijnen) te vervallen.

Kies je voor ‘in termijnen betalen’ bij het verlengen van je seizoenkaart? Dan dient een derde (1/3) deel van het totaalbedrag (de eerste termijn) van de seizoenkaart per direct te worden voldaan bij het verlengen of aanschaffen van de seizoenkaart.

Vervolgens dient het tweede deel (2/3) van de seizoenkaart uiterlijk op dag 30 na bestelling van de seizoenkaart betaald te worden. Het resterende deel (3/3) van de koopsom dient door de supporter uiterlijk 60 dagen na het plaatsen van de bestelling te worden voldaan.

Tevens belangrijk om te vermelden is dat In3 een kredietwaardigheidstoets uitvoert, vergelijkbaar wanneer je een nieuw telefoonabonnement afsluit. Mocht een supporter deze kredietwaardigheidstoets niet doorstaan, is het voor deze supporter helaas niet langer mogelijk om de seizoenkaart in termijnen te betalen. Voor supporters bij wie NAC Breda de seizoenkaart de afgelopen seizoenen tijdig heeft kunnen incasseren kan, in overleg met In3 en NAC Breda, echter een uitzondering worden gemaakt. Neem in dat geval contact op met In3 dan zullen zij het in behandeling nemen.

Bij supporters die kiezen voor de optie 'gespreid betalen' van In3 wordt bovenop de seizoenkaartprijs € 10,- aan administratiekosten in rekening gebracht.

Totaal aantal verkochte seizoenkaarten

  4 5 4 1
Laatst bijgewerkt: 17-05-2021 20:07 Supporters hebben hun steun uitgesproken!