Stappenplan

Klik op deze link om naar www.nactickets.nl te gaan

1. Log in op je account. Ben je een nieuwe bezoeker? Maak dan een nieuw account aan.

Wachtwoord kwijt? Vul je klantnummer in, klik op 'Login' en kies vervolgens 'Wachtwoord opvragen'. Je ontvangt in je mail een wachtwoord waarmee je kunt inloggen.

2. Als je bent ingelogd zie je rechtsboven de melding verschijnen met: Er staan 1 of meerdere reserveringen voor je klaar. Klik op ga verder. Staat deze melding er niet? Klik dan rechtsboven op je naam en vervolgens op 'Reserveringen'. 

3. Klik op het pijltje naast de reservering. 

4. Klik op: Ga verder. 

5. Controleer de bestelling en ga verder. Als je je reservering later wenst af te ronden, dan klik je op ‘later afronden.’ Wil je de reservering meteen afronden? Klik dan op verder.

6. Klik op verder en vul de benodigde informatie in. Het veld 'controle e-mailadres' moet je altijd handmatig invullen. 

6a. Wil jij een factuur ontvangen? Vink dan in het 'controle e-mailadres scherm' de blokje aan om deze te ontvangen per mail. 

7. Ga akkoord met de voorwaarden en klik op 'Naar betalen'. 8. Kies de gewenste betaalwijze (iDEAL of incasso in termijnen) en volg het betaalproces. Als je dit proces hebt afgerond, ontvang je een bevestigingsmail. De seizoenkaart valt voor aanvang van het nieuwe seizoen op de deurmat (of deze kan worden opgehaald bij Service- en Informatiedesk, indien die keuze is gemaakt).

Lukt het niet om te loggen op je account? Neem dan contact op met de afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl of 076 521 4500.

Klik hier om direct te verlengen

Reguliere kortingen, Family card en Bredapas

Jeugdtarief
De leeftijdsgrens voor het jeugdtarief blijft dit jaar hetzelfde als afgelopen seizoen. Supporters tot en met 17 jaar kunnen gebruik maken van de jeugdkorting. Zodra een supporter zijn 18de levensjaar ingaat, gaat de reguliere prijs gelden. De leeftijdsgrens voor de ouderenkorting blijft ook zoals deze was (ouder dan 65 jaar).

Family Card
Ook de opzet van de ‘Family Card’ blijft hetzelfde, maar net zoals vorig seizoen is deze voordeelkaart alleen bij de Service- & Informatiedesk te bestellen. Het is ook in het seizoen 2024/2025 mogelijk om op de familievakken F1 en F9 voordelig als volwassene én kind alle thuiswedstrijden van NAC te bezoeken. De volwassene die betaalt kan een ouder zijn, maar bijvoorbeeld ook een buurman, oom of goede kennis: zolang deze persoon maar 18+ is.

Let op: je kunt de Family Card alleen bestellen bij de Service- & Informatiedesk! Ouder en kind moeten een geldig idenditeitsbewijs meenemen naar de S&I desk.

BredaPas
Supporters die in het bezit zijn van een BredaPas en gebruik willen maken van deze actie, dienen hun seizoenkaart te bestellen bij de Service- & Informatiedesk. 

Let op: de Bredapashouder heeft een geldig identiteitsbewijs nodig.

Rolstoelplaatsen
NAC heeft op verschillende plaatsen rolstoelplekken ingericht waar supporters die in een rolstoel zitten plaats kunnen nemen. Deze plaatsen zijn gecreëerd op de voorste rij van vak F7, F8 en F9. Daarnaast is er voor rolstoelgebruikers ook een mogelijkheid om plaats te nemen op de hoofdtribune. In totaal zijn er 25 plaatsen beschikbaar voor minder valide supporters. Deze seizoenkaarten zijn vanaf heden ook online te verlengen. 

Klik hier voor meer informatie over de rolstoelplaatsen in het Rat Verlegh Stadion. 

Klik hier om te verlengen