Aanschaffen

Je hebt vanaf nu de mogelijkheid om een seizoenkaart aan te schaffen. Bestel nu een seizoenkaart om er zeker van te zijn dat je volgend seizoen (2022/2023) eigen plek hebt in het Rat Verlegh Stadion! 

Klik hier om een seizoenkaart aan te schaffen!

Stappenplan

Klik op deze link om naar www.nactickets.nl te gaan

1. Log in op je account. Ben je een nieuwe bezoeker? Maak dan een nieuw account aan.

Wachtwoord kwijt? Vul je klantnummer in, klik op 'Login' en kies vervolgens 'Wachtwoord opvragen'. Je ontvangt in je mail een wachtwoord waarmee je kunt inloggen.

2. Klik vervolgens links bovenin uw scherm op seizoenkaarten. Na deze stap kunt u het desbetreffende seizoen 22/23 kiezen. Dan krijgt u de mogelijkheid om een vak en een stoel te selecteren.

3. De gekozen plaatsen zullen nu in uw winkelmand verschijnen. Klik daarna rechtsonder op betalen.

4. Klik op verder en vul de benodigde informatie in. Het veld 'controle e-mailadres' moet je altijd nog handmatig invullen.

5. Kies de gewenste betaalwijze (iDEAL of incasso in termijnen) en volg het betaalproces. Als je dit proces hebt afgerond, ontvang je een bevestigingsmail. De seizoenkaart valt voor aanvang van het nieuwe seizoen op de deurmat (of deze kan worden opgehaald bij Service- en Informatiedesk, indien die keuze is gemaakt).

Lukt het niet om te loggen op je account? Neem dan contact op met de afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl of 076 521 4500.

REGULIERE KORTINGEN, FAMILY CARD EN BREDAPAS

Jeugdtarief

De leeftijdsgrens voor het jeugdtarief blijft dit jaar hetzelfde als afgelopen seizoen. Supporters tot en met 17 jaar kunnen gebruik maken van de jeugdkorting. Zodra een supporter zijn 18de levensjaar ingaat, gaat de reguliere prijs gelden. De leeftijdsgrens voor de ouderenkorting blijft ook zoals deze was (ouder dan 65 jaar).

Family Card

Ook de opzet van de ‘Family Card’ blijft hetzelfde, maar net zoals vorig seizoen is deze voordeelkaart alleen bij de Service- & Informatiedesk te bestellen. Het is ook in het seizoen 2022/2023 mogelijk om op de familievakken F1 en F9 voordelig als volwassene én kind alle thuiswedstrijden van NAC te bezoeken. Voor slechts €286 (of €264,81 met de 8% korting) krijg je één seizoenkaart voor een volwassene en één seizoenkaart voor een supporter in de leeftijd tot en met 17 jaar. De volwassene die betaalt kan een ouder zijn, maar bijvoorbeeld ook een buurman, oom of goede kennis: als deze persoon maar 18+ is.

Let op: je kunt de Family Card alleen bestellen bij de Service- & Informatiedesk! Ouder en kind moeten een geldig idenditeitsbewijs meenemen naar de S&I desk.

BredaPas
Supporters die in het bezit zijn van een BredaPas en gebruik willen maken van deze actie, dienen hun seizoenkaart te bestellen bij de Service- & Informatiedesk. 

Let op: de Bredapashouder heeft een geldig identiteitsbewijs nodig.

Klik hier om direct te verlengen