Verlengen

Je hebt vanaf nu de mogelijkheid om je seizoenkaart te verlengen. Verlengen kan tot en met dinsdag 29 mei om zeker te zijn dat je ook volgend seizoen (2022/2023) op jouw eigen plek zit in het Rat Verlegh Stadion! Vanaf 3 juni vervallen de reserveringen op seizoenkaarten en gaan de stoelen (na drie verplaatsingsdagen) in de vrije verkoop.

Klik hier om te verlengen!

Stappenplan

Klik op deze link om naar www.nactickets.nl te gaan

1. Log in op je account.

Wachtwoord kwijt? Vul je klantnummer in, klik op 'Login' en kies vervolgens 'Wachtwoord opvragen'. Je ontvangt in je mail een wachtwoord waarmee je kunt inloggen.

2. Je komt direct terecht in je winkelmand waarin je je seizoenkaart(en) ziet die je kunt verlengen.

3. Klik rechtsonder op betalen.

4. Vervolgens kun je de keuze maken om voor het boek te kiezen. Let op! Indien je voor het boek kiest, voer dan niet je persoonlijke actiecode in. Het recht op het boek vervalt op het moment dat je de kortingscode invoert. 

Let op: Indien je meerdere seizoenkaarten hebt en je ziet af van compensatie, kun je slechts één boek selecteren. Wil je meerdere boeken? Neem dan contact op met de Service- & Informatiedesk, zij zullen er dan voor zorgen dat je het gewenste aantal boeken ontvangt (met een maximum van het aantal seizoenkaarten dat je hebt). 

5. Klik op verder en vul de benodigde informatie in. Het veld 'controle e-mailadres' moet je altijd nog handmatig invullen.

6. Kies de gewenste betaalwijze (iDEAL of incasso in termijnen) en volg het betaalproces. Als je dit proces hebt afgerond, ontvang je een bevestigingsmail. De seizoenkaart valt voor aanvang van het nieuwe seizoen op de deurmat (of deze kan worden opgehaald bij Service- en Informatiedesk, indien die keuze is gemaakt).

Lukt het niet om te loggen op je account? Neem dan contact op met de afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl of 076 521 4500.

REGULIERE KORTINGEN, FAMILY CARD EN BREDAPAS

Jeugdtarief

De leeftijdsgrens voor het jeugdtarief blijft dit jaar hetzelfde als afgelopen seizoen. Supporters tot en met 17 jaar kunnen gebruik maken van de jeugdkorting. Zodra een supporter zijn 18de levensjaar ingaat, gaat de reguliere prijs gelden. De leeftijdsgrens voor de ouderenkorting blijft ook zoals deze was (ouder dan 65 jaar).

Family Card

Ook de opzet van de ‘Family Card’ blijft hetzelfde, maar net zoals vorig seizoen is deze voordeelkaart alleen bij de Service- & Informatiedesk te bestellen. Het is ook in het seizoen 2022/2023 mogelijk om op de familievakken F1 en F9 voordelig als volwassene én kind alle thuiswedstrijden van NAC te bezoeken. Voor slechts €286 (of €264,81 met de 8% korting) krijg je één seizoenkaart voor een volwassene en één seizoenkaart voor een supporter in de leeftijd tot en met 17 jaar. De volwassene die betaalt kan een ouder zijn, maar bijvoorbeeld ook een buurman, oom of goede kennis: als deze persoon maar 18+ is.

Let op: je kunt de Family Card alleen verlengen/bestellen bij de Service- & Informatiedesk! Ouder en kind moeten een geldig idenditeitsbewijs meenemen naar de S&I desk.

BredaPas
Supporters die in het bezit zijn van een BredaPas en gebruik willen maken van deze actie, dienen hun seizoenkaart te verlengen bij de Service- & Informatiedesk. Deze korting kan niet worden berekend via de online module.

Let op: de Bredapashouder heeft een geldig identiteitsbewijs nodig.

Klik hier om direct te verlengen